top of page
6.jpg
aallokka.png
Me uskomme yhteistyön voimaan!
Kehitämme tuotettamme ja sille uusia hyödyntämiskohteita yhteistyössä monien eri tahojen kanssa. Haluamme osaltamme olla tarjoamassa maaseudun potentiaalia ja Suomalaista designia globaaleille markkinoille. 

Alla näet muutamia yhteistyökumppaneitamme. Etsimme jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita toteuttamaan luonnonvärien monipuolista tulevaisuutta kanssamme.

Mikäli olet kiinnostunut yhteistyöstä, otathan meihin yhteyttä.

EXPAND FIBER:
ExpandFibre on Fortumin ja Metsä Groupin käynnistämä tutkimus ja kehitys yhteistyö, joka vauhdittaa kestävien biotuotteiden kehitystä.

ExpandFibre General Presentation - January 2022

 
BIOCOLOUR-HANKE:
BioColour-tutkimushankkeessa kehitetään uusia menetelmiä bioväriaineiden tuotantoon ja käyttöön. Tutkimuksen kohteena on koko väriaineiden tuotantoketju, sekä bioväriaineisiin liittyvät kulttuuriset, sosiaaliset ja eettiset näkökulmat. Helsingin yliopiston johtamassa monitieteisessä hankkeessa on asiantuntijoita kymmenestä tutkimusyksiköstä, ja hanketta rahoittaa Strategisen tutkimuksen neuvosto. Teemme tiivistä yhteistyötä Biocolour hankkeen kanssa. (
HAMK, Helsingin yliopisto, Itä-Suomen yliopisto, Aalto-yliopisto, North Carolina State University, University of Campinas, Luonnonvarakeskus ja Teknologian tutkimuskeskus VTT)BRIGHTPLUS
Natural Indigo Finland ja Brightplus ovat pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita luonnonvärien ja sivuvirtojen hyödyntämiseksi biomateriaaleissa ja vesipohjaisissa pinnoitteissa. Natural Indigo Finlandin toimittamat väriaineet ja teollisuuden sivuvirrat antavat funktionaalisille BrightBio® biomateriaaleille ja pinnoitteille kauniita, luonnollisia värisävyjä. Luonnonväreillä värjätyt materiaalit soveltuvat monenlaiseen käyttötarkoitukseen, koska materiaalien ominaisuuksia voidaan optimoida sovelluskohteen mukaan. Olisiko sinulla sovelluskohde funktionaaliselle luonnonväreillä värjätylle biomateriaalille tai pinnoitteelle?

LAPPAJÄRVEN VÄRJÄÄMÖ 

Meille on tärkeää, että täytämme tuotantoketjun kriteerit ja toimimme vastuullisesti, joten haluamme suosia lähellä olevia toimijoita. Yhteistyö Lappajärven Värjäämön kanssa on meille erittäin kallisarvoista. Tämän avulla pystymme toimittamaan yrityksille värjätyt tuotteet. HEREWEAR
”Biopohjaisten materiaalien käyttö sekä uudelleenkäyttö ja kierrätys ovat nousevia käytäntöjä tekstiilialalla. EU-rahoitteisen HEREWEAR-hankkeen tavoitteena on luoda eurooppalainen ekosysteemi paikallisesti tuotetuille biopohjaisista luonnonvaroista valmistetuille pyöreille tekstiileille ja vaatteille. ” Natural Indigo on osa HEREWEAR-yhteisöä.
PRINTSCORPIO
Yhteistyö Printscorpion kanssa on meille erittäin kallisarvoista. Tämän avulla pystymme toimittamaan yrityksille luonnonväreillä painetut tuotteet. 
MARIMEKKO
Natural Indigo Finland ja Marimekko aloittivat luonnonvärejä koskevan yhteistyönsä vuonna 2019. Marimekon kangaspainossa Helsingin Herttoniemessä on testattu erilaisten värien ominaisuuksia, kuten värinkestoa. Marimekon ensimmäiset luonnonvärillä painetut vaatteet, laukut ja kodintuotteet tulivat markkinoille kesällä 2021.YOUNG FINNISH DESIGN 
Young Finnish Design agentuuri yhdistää nousevia suomalaisia
muotoilijoita yritysten kanssa ja edistää toiminnallaan alojen välistä
yhteistyötä!
VEHVILÄINEN
Teemme tiivistä yhteistyötä sipulituotannon erikoisosaajan Vehviläisen kanssa. Hyötykäytämme sipulituotannon sivuvirtoja. Meiltä löydät väriainetiiivisteet niin puna- kuin keltasipulistakin
ARELA
Olemme iloisia yhteistyöstä Arelan kanssa. Arela valmisti ensimmäiset kaupalliset tuotteet Natural Indigo Finlandin värimorsinngolla keväällä 2021.
KRISTA VIRTANEN DESIGN

Yrityksemme haluaa olla edistämässä suomalaista suunnittelua. Olemme tehneet arvokasta yhteistyötä Krista Virtanen Designin kanssa ja  uudistaneet esimerkiksi yrityksemme visuaalista ilmettä. 

@kristavirtanendesign
kristavirtanendesign@gmail.com
VÄLTILA STUDIO
Välitila Studio on tekstiilin eri tekniikoihin erikoistunut vuokratyötila Helsingissä. Välitila tarjoaa myös erilaisia värjäys- ja painomenetelmiin liittyviä asiantuntijapalveluita. 

www.valitilastudio.org
moi@valitilastudio.org7H FÄRGERI


PURE WASTE

VM CARPET

LAPUAN KANKURIT
 
expand fiber.jpg
BioColour_RGB.png
Brightplus_logo_black.png
Näyttökuva 2021-6-30 kello 13.36.56.png
HEREWEAR-COLOR_WORDING.jpg
printscorpio.png
marimekko logo.jpeg
logo_registered_youngfinnishdesign.png
vehvilainen_logo-trans.png
arela.png
krista virtanen design logo 2.png
logo-green-rgb-01.png
7h.png
purewaste_web_logo_black_trademark.png
logo_vm_black.png
aallokka.png
1200px-Business_finland_logo.svg.png
SITRA_BLACK_1228+×+230px.jpg
Helsingin_yliopisto.png
Näyttökuva 2019-04-21 kello 13.33.57.png
bottom of page